Fjern forløb fra favoritoversigten

Såfremt du har brug for at fjerne et forløb fra din favoritoversigt, kan du benytte følgende vejledning:

Find forløbet på oversigten "Favoritter", som du finder øverst, når du er logget ind.

Klik på den gule stjerne ud for forløbets titel for at fjerne forløbet fra oversigten "Favoritter"

 

På denne vis fjernes forløbet kun fra din oversigt "Favoritter" og ikke helt fra iPraxis - dvs. at andre fortsat kan benytte forløbet. Fremadrettet vil du skulle fremsøge forløbet via søgeværktøjet.

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk